Prijava udeležbe na zbor članov SPD

Spoštovani,

vabimo vas na tradicionalni letni zbor članov Sindikata poštnih delavcev, ki smo ga tokrat organizirali 14. 12. 2019 v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah na Gorenjskem. Udeleženci zbora članov se bodo pričeli zbirati ob 17.30 uri predprostoru in dvorani, pričetek zbora članov bo ob 18.00 uri. Prijave zbiramo do 5. 12. 2019.

Sledi izvedba zbora članov v sodobni dvorani. Predstavili vam bomo naše delo v letu 2019, potek socialnega dialoga in plan dela za leto 2020. Posebej vam bomo predstavili potek stavke in vsebino sklenjenega stavkovnega sporazuma, ki bo svoje rezultate prinesel že v pričetku leta 2020. Prisotni člani sindikata bodo lahko postavili tudi vprašanja na katere se bo odgovorilo takoj ali pripravil odgovor v dogovorjenem roku.

Po protokolarnem delu zbora članov smo za udeležence pripravil pogostitev z vključeno pijačo za vse udeležence zbora članov.

Tudi tokratni zbor članov Sindikata poštnih delavcev bo priložnost, da se (ponovno) srečamo, povezujemo in na takšen način krepimo medsebojno zaupanje. Vse to je pogoj za uspešno delo v naše skupno dobro. Zato bomo veseli vašega prihoda in udeležbe.

E-prijava na zbor članov SPD

Zanima me možnost organiziranega prihoda

NeDa

Prijavljam dodatne osebe?

NeDa

Soglasje GDPR

NeDa

Soglašam z obdelavo osebnih podatkov izključno za namen izvedbe in organizacije zbora članov SPD skladno z uredbo GDPR. Sindikat poštnih delavcev bo vaše osebne podatke posredovala izvajalcu zgolj z namenom organizacije zbora članov SPD. Vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali, obdelovali ali posredovali za druge namene, še posebej ne za namen obveščanja, trženja ali drugih marketinških aktivnosti.

Lokacija- Cerklje na Gorenjskem – Trg Davorina Jenka (pri OŠ Cerklje na Gorenjskem).